Новини

17 Травень 10:01
Вінниччина готується до початку літньої оздоровчої кампанії
Вінниччина готується до початку літньої оздоровчої кампанії

16 травня у приміщенні Вінницької обласної державної адміністрації під керівництвом заступника голови ОДА Ігоря Івасюка в селекторному режимі відбулось засідання обласного оперативного штабу з координації організації та проведення оздоровлення і відпочинку дітей.

Ігор Івасюк акцентував увагу присутніх на безпечному перебуванні дітей в оздоровчих закладах, якісному харчуванні, належному медико-санітарному забезпеченні, дотриманні правил протипожежної безпеки та безпеки під час перевезень дітей, а також - на організації змістовного дозвілля, фізкультурно-оздоровчих заходів.

В нараді взяли участь Перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області  Олександр Сорочан та головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Ольга Алевська.
 
Олександр Сорочан акцентував увагу присутніх на основних вимогах санітарного законодавства під час підготовки і проведення дитячої оздоровчої кампанії. Детально пояснив алгоритм підготовчих дій і заходів щодо початку роботи пришкільних таборів та сезонних стаціонарних таборів. Окреслив питання безпеки проведення випускних вечорів в закладах освіти та застеріг від несанкціонованого відкриття наметових таборів. 

 

Записатись
Подати скаргу