Новини

05 Липень 15:22
Вимоги ЄС та новації для України у наданні інформації споживачам про харчові продукти
Вимоги ЄС та новації для України у наданні інформації споживачам про харчові продукти

У рамках гармонізації вітчизняного законодавства до норм ЄС, до українського законодавства про якість та безпечність харчових продуктів будуть внесені значні зміни, які, зокрема, стосуються надання інформації споживачам згідно з вимогами Регламенту Європейського Парламенту і Ради "Про надання споживачам інформації про харчові продукти" № 1169/2011.

Це дозволить забезпечити високий рівень захисту здоров’я та інтересів споживачів шляхом надання всієї необхідної інформації для здійснення свідомого вибору харчових продуктів.

ГО "Український центр європейської політики" підготувала дослідження на тему "Надання споживачам інформації про харчові продукти: вимоги ЄС та новації для України".

Авторами дослідження стали виконавчий директор ГО "Український центр європейської політики" Любов Акуленко, експерт Проекту ЄС "Удосконалення системи контролю безпеки харчових продуктів в Україні» Жанна Пастовенська та експерт ГО «Український центр європейської політики" Світлана Майструк.

 

Записатись
Подати скаргу