Новини

14 Червень 10:32
Відбувся семінар "Впровадження системи НАССР на підприємствах споживчої кооперації"
Відбувся семінар "Впровадження системи НАССР на підприємствах споживчої кооперації"

13 червня, в приміщенні Вінницької обласної спілки споживчих товарів відбувся інформаційний семінар "Впровадження системи НАССР на підприємствах споживчої кооперації".

Захід організовано Вінницькою обласною спілкою споживчих товарів.

У якості спікерів під час семінару виступили: начальник відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Андрій Салюк, к.т.н., доцент, сертифікований фахівець з питань впровадження НАССР Тетяна Семко.

Під час обговорення були розглянуті питання:

  • Продовольчої безпеки в умовах гармонізації українського харчового законодавства з вимогами ЄС;
  • Визнаних стандартів харчової безпеки та доцільності їх застосування;
  • Застосування вимог НАССР на переробних підприємствах, підприємствах громадського харчування, агропродовольчих ринках;
  • Основних аспектів взаємодії в процедурах державного нагляду (контролю).

 

Записатись
Подати скаргу