14 Червень 10:32
Відбувся семінар "Впровадження системи НАССР на підприємствах споживчої кооперації"
13 червня, в приміщенні Вінницької обласної спілки споживчих товарів відбувся інформаційний семінар "Впровадження системи НАССР на підприємствах споживчої кооперації".
Захід організовано Вінницькою обласною спілкою споживчих товарів.
У якості спікерів під час семінару виступили: начальник відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Андрій Салюк, к.т.н., доцент, сертифікований фахівець з питань впровадження НАССР Тетяна Семко.
Під час обговорення були розглянуті питання:
- Продовольчої безпеки в умовах гармонізації українського харчового законодавства з вимогами ЄС;
- Визнаних стандартів харчової безпеки та доцільності їх застосування;
- Застосування вимог НАССР на переробних підприємствах, підприємствах громадського харчування, агропродовольчих ринках;
- Основних аспектів взаємодії в процедурах державного нагляду (контролю).