Новини

10 Серпень 10:14
Відбувся семінар-навчання на тему: «Основні аспекти застосування у практиці законодавства щодо державного контролю у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини»
Відбувся семінар-навчання на тему: «Основні аспекти застосування у практиці законодавства щодо державного контролю у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини»

На виконання рішення колегії Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області «Про підсумки роботи Головного управління за І півріччя 2018 року та завдання на II півріччя 2018 року» в період 08-10 серпня 2018 року проводився семінар-навчання на тему: «Основні аспекти застосування у практиці законодавства щодо державного контролю у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини», «Порядок відбору зразків продукції».

У семінарі прийняли участь керівники районних, міжрайонних, міських управлінь, спеціалісти відповідних відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, фахівці регіональної і міжрайонних лабораторій Держпродспоживслужби області.

Метою заходу було довести до інспекторів інформацію щодо діючого законодавства України про харчові продукти, побічні продукти тваринного походження, здійснення державного нагляду відповідно вимог діючого законодавства та провести практичні навчання щодо відбору зразків продукції.

 

Записатись
Подати скаргу