Новини

04 Жовтня 09:18
Відбувся перший практичний семінар щодо проведення оцінки ризику
Відбувся перший практичний семінар щодо проведення оцінки ризику

25-27 жовтня 2016 року Проект з безпечності молока провів семінар щодо основних принципів оцінки ризиків, аналізу ланцюга доданої вартості, економічного аналізу у сфері здоров'я людини і тварин та безпечності харчових продуктів.

Семінар відвідали 20 учасників: представники основної групи з оцінки ризику (ветеринари, епідеміологи, лабораторні фахівці), спеціалісти Держпродспоживслужби центрального і обласних управлінь, ДНДІ з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, а також інші зацікавлені особи.

Експерти проекту представили основні принципи оцінки ризику і способи її проведення. Після теоретичної частини учасники практично відпрацювали отримані знання: працюючи у групах, вибрали небезпеку актуальну для України, сформулювали питання ризику, розробили шлях проходження ризику і визначили необхідні дані для проведення оцінки ризику. Під час спільного обговорення було визначено джерела необхідних даних і часові рамки для збору інформації для проведення конкретної оцінки ризику.

Також була обрана контактна особа, яка координуватиме роботу групи з подальшого проведення оцінки ризику. 

Записатись
Подати скаргу