Новини

20 Серпень 10:55
В Хмільнику обговорили питання гармонізації українського харчового законодавства з вимогами Європейського союзу
В Хмільнику обговорили питання гармонізації українського харчового законодавства з вимогами Європейського союзу

16 серпня 2019 року, в Хмільницькій районній державній адміністрації за ініціативи Хмільницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області пройшов семінар-навчання на тему "Продовольча безпека в умовах гармонізації українського харчового законодавства з вимогами Європейського союзу".

Серед присутніх на заході були спеціалісти Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Хмільницького районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області та оператори ринку харчових продуктів.

Семінар проводив начальник відділу безпечності харчових продуктів Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Андрій Салюк.

Під час семінару учасники обговорили актуальні питання сучасного законодавства, гігієнічні вимоги до потужностей та відповідальність операторів ринку. Також було акцентовано увагу на необхідності застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

Записатись
Подати скаргу