Новини

10 Січень 16:13
В ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області обговорили пріоритетні напрямки роботи на 2020 рік
В ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області обговорили пріоритетні напрямки роботи на 2020 рік

Сьогодні, 10 січня 2020 року, в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області відбулась нарада щодо актуальних питань діяльності служби на 2020 рік.

Захід пройшов під головуванням начальнитка ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорія Сидорука та за участю керівників структурних підрозділів Головного управління, керівників та спеціалістів управлінь Держпродспоживслужби в районах та містах, директорів регіональної та міжрайонних державних лабораторій і лікарень ветеринарної медицини.

Під час роботи учасники наради розглянули ряд питань, які стосуються забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення.

Однією з найважливіших тем стало обговорення активного впровадження системи контролю безпеки харчування в навчально-виховних закладах.

Також, особлива увага була приділена правилам відбору зразків та проведенню лабораторних досліджень і експертизи харчових продуктів під час розслідування спалахів.

Окрім того, учасники розглянули епізоотичну ситуацію у Вінницькій області, стан виконання протиепізоотичних заходів та інші актуальні питання діяльності служби на 2020 рік.

 

Записатись
Подати скаргу