Новини

24 Липень 14:24
В Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області підбили підсумки роботи за І півріччя 2019 року
В Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області підбили підсумки роботи за І півріччя 2019 року

Сьогодні, 24 липня 2019 року, в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області відбулась колегія за результатами роботи у І півріччі 2019 року та завданнями на друге.

Колегія пройшла за участю Начальника ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорія Сидорука, Першого заступника Начальника Олександра Сорочана, заступника Начальника Валерія Сиченко, керівників структурних підрозділів Головного управління, керівників та спеціалістів управлінь Держпродспоживслужби в районах та містах, директорів регіональної та міжрайонних державних лабораторій і лікарень ветеринарної медицини. 

Під час роботи учасники колегії розглянули ряд питань, які стосуються забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення у звітному періоді, здійснення державного нагляду у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. 

Перший заступник Олександр Сорочан зазначив, що випускна кампанія пройшла без санітарно-епідемічних ускладнень. А загальна захворюваність на гострі кишкові інфекції знизилась на 30%, порівнюючи з аналогічним періодом минулого року.

Також в ході колегії проаналізували роботу з державного нагляду в сфері дотримання законодавства про захист прав споживачів, реклами та ринкового нагляду.

За підсумками колегії визначено ряд завдань на ІІ півріччя 2019 року.

 

Записатись
Подати скаргу