Новини

10 Травень 16:06
В Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області підбили підсумки роботи за перший квартал 2019 року
В Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області підбили підсумки роботи за перший квартал 2019 року

Сьогодні, 10 травня 2019 року, в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області відбулась колегія за результатами роботи за перший квартал 2019 року та завданнями на другий квартал 2019 року.

Колегія пройшла за участю Начальника ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорія Сидорука, Першого заступника Начальника Олександра Сорочана, заступника Начальника Валерія Сиченко, керівників структурних підрозділів Головного управління, керівників та спеціалістів управлінь Держпродспоживслужби в районах та містах, директорів регіональної та міжрайонних державних лабораторій і лікарень ветеринарної медицини. 

 

Під час роботи учасники колегії розглянули ряд питань, які стосуються забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення у звітному періоді, здійснення державного нагляду у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

Особлива увага під час проведення колегії була приділена питанню відкриття дитячої оздоровчої кампанії. 

Начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Володимир Хитрук ще раз нагадав присутнім основні умови для прийняття стаціонарного табору, табору з денним перебуванням та оздоровчого закладу в експлуатацію. 

Також, було зазначено важливість проведення роз'яснювальної роботи серед суб'єктів господарювання, які будуть приймати участь в організації випускних вечорів щодо дотримання санітарних норм та недопущення харчових отруєнь. 

За підсумками наради визначено ряд завдань на ІІ півріччя 2019 року.

 

Записатись
Подати скаргу