Новини

26 Грудень 15:07
У Вінниці підписали Меморандум про співробітництво між контролюючими органами міста і Радою підприємців
У Вінниці підписали Меморандум про співробітництво між контролюючими органами міста і Радою підприємців

Сьогодні, 26 грудня 2018 року, у Вінниці підписали Меморандум про співробітництво між контролюючими органами і Радою підприємців при Вінницькому міському голові, що несумнівно є надзвичайно важливим кроком для покращення бізнес-клімату у місті.

Свої підписи під Меморандумом поставили Вінницький міський голова Сергій Моргунов, начальник Вінницького відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Сергій Синявський, начальник ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук, заступник начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Ігор Бондар, перший заступник начальника управління Держпраці у Вінницькій області Володимир Боковець та начальник ГУ ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук.

Фактично, оновили текст документу, який було укладено у 2009 році з ініціативи Володимира Гройсмана.

Основне завдання цього Меморандуму – працювати на попередження можливих порушень, в тому числі, завдяки роз’ясненню законодавства. Контролюючі органи приділятимуть увагу впорядкуванню перевірок, висвітлюватимуть результативність та вимоги до об’єктів і сфер перевірок, спільно працюватимуть над удосконаленням правового поля.  

Це дасть можливість створити сприятливі умови для розвитку підприємницької діяльності в місті. Адже бізнес, який чесно працює, створює робочі місця, платить заробітну плату та податки до бюджету, - заслуговує поваги.

Якщо громадськість допомагатиме моніторити систему державного нагляду і контролю та не допускати зловживань щодо бізнесу - це буде запорукою динамічного розвитку економіки Вінниці та формування сильної територіальної громади.

 

 

Записатись
Подати скаргу