Новини

24 Жовтня 17:21
У Хмільнику відбулась зустріч органів місцевого самоврядування з Держпродспоживслужбою
У Хмільнику відбулась зустріч органів місцевого самоврядування з Держпродспоживслужбою

Сьогодні, 24 жовтня 2019 року, в Хмільницькій районній державній адміністрації відбулася зустріч керівництва Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області з органами місцевого самоврядування.

Метою проведення наради було ознайомлення з роботою Держпродспоживслужби, налагодження співпраці у інформуванні щодо можливостей надання певних послуг та обговорення питань, які турбують громадян на місцях.

Нарада пройшла за участю Першого заступника начальника ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Олександра Сорочана, начальника Управління  безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Володимира Павлущика, начальника Управління захисту споживачів Юрія Найчука, начальника Хмільницького районного управління Василя Грушка, заступника голови Хмільницької РДА Павла Горбатюка, голови Хмільницької міської ради Сергія Редчика та голів сільських рад.

Присутні обговорили ряд питань, що стосуються забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, здійснення державного нагляду у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, захисту споживачів та ціноутворення.

Учасники домовились підтримувати обов’язковий зворотній зв’язок та ефективно співпрацювати задля збереження здоров’я та благополуччя населення.

 

Записатись
Подати скаргу