Новини

24 Жовтня 17:46
Триває обговорення актуальних питань зміцнення та збереження здоров'я дітей в навчальних закладах
Триває обговорення актуальних питань зміцнення та збереження здоров'я дітей в навчальних закладах

23 жовтня 2019 року спеціалісти Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області зустрілися з керівниками закладів загальної середньої освіти на базі Вінницької академії неперервної освіти.

Були обговорені всі питання, які стосувалися дотримання санітарно-гігієнічного, протиепідемічного та дезінфекційного режимів в школах. Спеціалісти Держпродспоживслужби презентували цікаві слайди та матеріали щодо санітарно-епідемічної ситуації в Україні та, зокрема, у Вінницькій області.

Керівники навчальних закладів ознайомились з основними вимогами щодо безпеки перебування дітей в школі, щодо якості дитячого харчування та надання медичної допомоги. Також були обговорені питання розширення асортименту страв для харчування школярів відповідно до пропозицій збірника Євгена Клопотенка. 

Всі присутні отримали інформаційні матеріали, рекомендації та пам’ятки щодо організації роботи школи, профілактики гострих респіраторних інфекцій та грипу, профілактики отруєнь грибами, профілактики педикульозу, ботулізму, туберкульозу, хвороби Боткіна тощо.

Діалог між представниками Держпродспоживслужби та закладів освіти був продуктивним, адже у всіх присутніх спільна мета - збереження та зміцнення здоров'я підростаючого покоління!

 

Записатись
Подати скаргу