Новини

05 Травень 12:50
Спеціалістами управління фітосанітарної безпеки підготовлено щорічний збірник "Прогноз - 2020"!
Спеціалістами управління фітосанітарної безпеки підготовлено щорічний збірник "Прогноз - 2020"!

Вийшов з друку щорічний збірник "Прогноз фітосанітарного стану агроценозів та рекомендації щодо захисту сільськогосподарських культур від шкідників, хвороб та бур'янів у господарствах Вінницької області в 2020 році", підготовлений спеціалістами управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області та науковими співробітниками Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН.

Збірник містить відомості щодо поширення та шкідливості на території області найнебезпечніших шкідливих організмів за 2019 рік та прогноз їх розвитку в 2020 році, а також - рекомендації щодо захисту рослин від шкідників, хвороб та бур’янів.

Крім того, у виданні наведено чимало корисної інформації для безпечної роботи з пестицидами – економічні пороги шкідливості, заходи з охорони праці, використання біологічних препаратів, рекомендації агровиробникам і пасічникам щодо профілактики та уникнення отруєнь бджіл.

Матеріали збірника можуть стати в нагоді працівникам сфери агропромислового виробництва, навчальних закладів, студентам, аспірантам і всім зацікавленим особам.

 

 

 

 

 

Записатись
Подати скаргу