Новини

12 Березень 16:58
Спеціалістами управління фітосанітарної безпеки підготовлено щорічний збірник "Прогноз-2018"!
Спеціалістами управління фітосанітарної безпеки підготовлено щорічний збірник "Прогноз-2018"!

Спеціалістами управління фітосанітарної безпеки підготовлено щорічний збірник "Прогноз фітосанітарного стану агроценозів та рекомендації щодо захисту сільськогосподарських культур від шкідників, хвороб та бур'янів у господарствах Вінницької області в 2018 році".

У збірнику висвітлено особливості розвитку, поширення та шкідливості наймасовіших шкідливих організмів на території Вінницької області в 2017 р. та окреслено прогнозований рівень їх загрози в 2018 р. з наведенням рекомендацій щодо застосування різноманітних заходів та методів захисту рослин (біологічних, агротехнічних, хімічних). У виданні також можна знайти основні біологічні особливості найнебезпечніших шкідників та економічні пороги їх шкідливості.

Збірник складено за результатами обстежень, які проводяться спеціалістами управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області та матеріалів спостережень Вінницького обласного центру з гідрометеорології ДСНС України.

"Прогноз-2018" призначено для працівників агропромислової галузі, викладачів, студентів, магістрантів і аспірантів агрономічних спеціальностей.

Збірник доступний для ознайомлення на сайті Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області за посиланням.

 

Записатись
Подати скаргу