Новини

19 Жовтня 15:29
Спеціалістами ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області були розроблені посібники з методичними рекомендаціями за напрямками роботи
Спеціалістами ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області були розроблені посібники з методичними рекомендаціями за напрямками роботи

Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області були розроблені посібники з методичними рекомендаціями, пам'ятками та нормативно-правовими документами за напрямками роботи. 

Всього ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області випустило шість посібників, ознайомитись з анотацією та повним змістом можна нижче:

В цьому посібнику Ви знайдете інформацію щодо своїх прав та обов'язків, як споживача. Дізнаєтесь, що робити у разі придбання товару чи послуги неналежної якості. Ознайомитесь з механізмом взаємодії територіальних органів Держпродспоживслужби та центральних органів місцевого самоврядування зі споживачами. 

Посібник ознайомить Вас з особливостями проведення перевірок характеристик та відбору зразків нехарчової продукції. Посібник розроблений з метою упередження порушень у сфері державного ринкового нагляду та налагодження ефективного механізму реалізації державної політики. 

В регламенті відображені основні вимоги законодавства про рекламу та антитютюнового законодавства. Даний регламент розроблено з метою упередження порушень у сфері реклами, зменшення вживання тютюнових виробів, налагодження оперативного та ефективного механізму реалізації державної політики у сфері захисту споживачів. 

У посібнику відображені основні вимоги чинного законодавства у сфері державного нагляду з питань забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення. Також, Ви ознайомитесь з особливостями проведення планових та позапланових заходів. Дізнаєтесь, які права мають суб'єкти підприємницької діяльності та яку відповідальність вони несуть у разі порушення санітарного законодавства. 

В методичних рекомендаціях Ви знайдете інформацію відносно видів тварин, які підлягають ідентифікації та ознайомитесь із законодавчою базою ідентифікації та реєстрації тварин. 

Цей посібник ознайомить Вас з основними аспектами відповідальності, яка передбачена для осіб, винних у скоєнні корупційних та пов'язаних з корупцією правопорушень. Регламент розрахований на державних службовців категорій "Б", "В" та прирівняних до них осіб Держпродспоживслужби. 

 

Записатись
Подати скаргу