Новини

11 Лютий 14:07
Реальні справи - основа інформаційних приводів!
Реальні справи - основа інформаційних приводів!

08 лютого 2019 року Держпродспоживслужба спільно з проектом ЄС Association4U провели тренінг "Комунікація реформ" за участю представників регіональних управлінь Держпродспоживслужби, які уповноважені виступати в ЗМІ.

Спікерами на тренінгу виступили: Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, керівник проекту ЄС Association4U Юрген Велнер, спеціаліст з цифрових комунікацій Ольга Ларіна та фахівець з питань комунцкації Олексій Харченко.  

Основною метою заходу було забезпечення безперервного, відкритого та зрозумілого діалогу між владою та громадськістю. Від уміння подавати інформацію та спілкуватись із різною аудиторією великою мірою залежить підтримка та впровадження профільних реформ у регіонах. 

Учасники тренінгу обговорили питання, що стосуються комунікаційного потенціалу та стратегії, цільової аудиторії, роботи з медіа і соціальними мережами, підготовки публічних виступів та презентацій.

Всі учасники тренінгу отримали "Комунікаційний інструментарій" - спільний продукт Міністерство інформаційної політики України та проекту ЄС Association4U, який допоможе державним службовцям постійно перебувати в інформаційному полі та вміти заволодіти увагою аудиторії і втримати її. 

 

Записатись
Подати скаргу