Новини

17 Жовтня 17:55
Пройшов семінар щодо впровадження системи HACCP в санаторно-курортних закладах
Пройшов семінар щодо впровадження системи HACCP в санаторно-курортних закладах

Сьогодні, 17 жовтня 2019 року, на базі ДП "Клінічний санаторій "Авангард" пройшов семінар, присвячений питанням впровадження системи HACCP на харчоблоках санаторно-курортних закладів.

Участь у заході взяли керівники медичних санаторно-курортних закладів, директори гідрогеологічних станцій ПрАТ "Укрпрофоздоровниця".

В якості спікера на семінарі виступив начальник відділу безпечності харчових продуктів Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Андрій Салюк. Спеціаліст ознайомив присутніх з основними аспектами поняття харчової безпеки і загальними принципами харчового законодавства в Україні.

 

Основною метою проведення семінару було надання необхідної інформації щодо:

  • реєстрації потужностей;
  • діючого харчового законодавства України;
  • процедури перевірки кухні та співробітників;
  • котролю температурних режимів та правильного зберігання харчових продуктів;
  • очищення та обслуговування обладнання.

 

Записатись
Подати скаргу