Новини

27 Жовтня 12:16
Пройшов семінар-нарада за підсумками роботи галузі тваринництва
Пройшов семінар-нарада за підсумками роботи галузі тваринництва

26 жовтня 2017 року в смт. Брацлав Немирівського району відбувся семінар-нарада за підсумками роботи галузі тваринництва за 9 місяців 2017 року. Семінар проводився на базі товариства з додатковою відповідальністю "Брацлав". 

Серед запрошених були: Перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко; директор Департаменту агропромислового розвитку та екології ОДА Микола Ткачук; директор Інституту кормів та сільського господарства "Поділля" НААН України Олександр Корнійчук; заступник начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Андрій Салюк; заступники голів районних державних адміністрацій з питань АПК; начальники та керівники структурних підрозділів районних державних адміністрацій з питань АПК; керівники базових господарств області, що займаються молочним скотарством; представники Київської, Хмельницької, Житомирської, Черкаської, Чернівецької областей.

Розпочався семінар з огляду потужностей підприємства ТзДВ "Брацлав" та знайомства з його діяльністю.

Про підсумки роботи галузі тваринництва за 9 місяців 2017 року та перспективи її розвитку розповів начальник управління прогнозування розвитку АПК та виробництва продукції тваринництва Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації Микола Заїка.

В свою чергу, про ефективність та безпеку використання кормів в галузі тваринництва присутніх проінформував директор інституту кормів та сільського господарства «Поділля» Олександр Корнійчук.

В заключній частині семінару заступник начальника управління - начальник відділу безпечності харчових продуктів Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Андрій Салюк розповів щодо ситуації з якістю та безпечністю молока в сфері сучасних ринкових відносин.

 

Записатись
Подати скаргу