Новини

11 Серпень 14:59
Проведена колегія за підсумками роботи у І півріччі 2017 року
Проведена колегія за підсумками роботи у І півріччі 2017 року

11 серпня у Вінницькому національному аграрному університеті відбулося засідання колегії щодо підсумків роботи Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області за І півріччя та виробничих планів на II півріччя 2017 року.

У роботі колегії прийняли участь очільники Головного управління та його структурних підрозділів, керівництво установ, що належать до сфери управління Держпродспоживслужби області, керівник Вінницької філії ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин», а також адміністрація та співробітники Вінницького національного аграрного університету.

Учасники наради заслухали та обговорили доповіді відповідних керівників, щодо проведеної роботи за звітний період у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, захисту споживачів, фітосанітарної безпеки, ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів, реєстрації сільськогосподарської техніки, тощо.

За підсумками наради визначено ряд завдань  на ІІ півріччя 2017 рік.

По завершенні  колегії, з нагоди професійного свята – Дня працівників ветеринарної медицини, відзначено грамотами та подяками ряд працівників Служби.

 

Записатись
Подати скаргу