Новини

23 Серпень 12:05
Привітання в.о. начальника ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Олександра Сорочана з Днем Незалежності України
Шановні колеги! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 27-ї річниці Незалежності України!  День Незалежності об’єднує всіх, хто любить і шанує свою країну, хто своєю працею створює гідне майбутнє Батьківщини. Україна завжди славилася не лише своєю багатовіковою історією, багатими культурними традиціями, а й найголовнішим – її людьми, тими, хто своєю працею наближає країну до стабільності і впевненості в кожному подальшому дні.   Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Бажаю вам міцного здоров’я, щ

Шановні колеги!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди 27-ї річниці Незалежності України!

День Незалежності об’єднує всіх, хто любить і шанує свою країну, хто своєю працею створює гідне майбутнє Батьківщини. Україна завжди славилася не лише своєю багатовіковою історією, багатими культурними традиціями, а й найголовнішим – її людьми, тими, хто своєю працею наближає країну до стабільності і впевненості в кожному подальшому дні. 

Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя і любові, миру і злагоди, творчого натхнення і плідної праці на благо України, нашого талановитого і працелюбного народу.

З повагою і найкращими побажаннями,
В.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області
Олександр СОРОЧАН

 

Записатись
Подати скаргу