10 Червень 12:06
Початок повноцінної роботи закладів громадського харчування обговорили в прямому ефірі на UA: Вінниця
09 червня 2020 року в прямому ефірі програми "Тема дня" на телеканалі UA: Вінниця Перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Олександр Сорочан розповів як Держпродспоживслужба перевіряє заклади громадського харчування в адаптивний період карантину і як вплинув карантин на режим роботи ресторанів та кафе.
Окрім того, у випуску можна дізнатись яка може бути альтернатива захисним маскам для офіціантів в період карантину і чи є доцільним дворазовий температурний скринінг. Та чи взагалі безпечно вінничанам відвідувати заклади громадського харчування на період адаптивного карантину.