Новини

11 Березень 15:44
На Вінниччині відбулось засідання з питань ліцензування закладів освіти
На Вінниччині відбулось засідання з питань ліцензування закладів освіти

На базі Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації відбулося спільне засідання комісії та робочої групи регіональної експертної ради з питань ліцензування освітньої діяльності закладів освіти.

У засіданні взяла участь Головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Ольга Алевська.

Під час роботи групи були розглянуті ліцензійні документи закладів освіти, які надають базову та повну загальну середню освіту. Було проведено погодження самоаналізу ряду навчальних закладів з професійно-технічної освіти та перерозподіл ліцензійного обсягу.

Ольга Алевська наголосила на необхідності безумовного виконання вимог діючого санітарного законодавства всіма закладами освіти та ознайомила присутніх з вимогами Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" в частині державної реєстрації потужностей з виробництва та/або обігу харчових продуктів, на які не вимагається отримання експлуатаційного дозволу. 

 

Записатись
Подати скаргу