Новини

18 Липень 16:55
На Вінниччині обговорили особливості ведення підприємницької діяльності в умовах відсутності мораторію на перевірки
На Вінниччині обговорили особливості ведення підприємницької діяльності в умовах відсутності мораторію на перевірки

Сьогодні, 18 липня 2019 року, відбувся семінар "Мораторій на перевірки закінчено - що далі?", організований Агенцією регіонального розвитку Вінницької області спільно з Державною регуляторною службою України.

Серед учасників на семінарі були присутні керівники компаній, бухгалтери, юристи та HR-менеджери.

У якості спікерів на заході виступили: начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Володимир Павлущик, начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Володимир Хитрук, завідувач Сектору ДРС у Вінницькій області Олеся Данілова, начальник Управління Держпраці у Вінницькій області Володимир Марунько, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Олег Сторожук.

Метою семінару було ознайомлення представників середнього бізнесу із правами та законними підставами захисту своїх прав в умовах відсутності мораторію на перевірки органами державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.

Володимир Павлущик розповів пристунім про основні вимоги до суб'єктів господарювання та організації здійснення заходів державного контролю у галузі ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів. А також нагадав про відповідальність суб'єктів господарювання за порушення Закону України "Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин".

В свою чергу, Володимир Хитрук ознайомив учасників семінару з особливостями дотримання вимог санітарного законодавства в сучасних умовах.

 

Записатись
Подати скаргу