Новини

27 Квітень 16:59
На Вінниччині Держпродспоживслужба здійснила 11837 моніторингових обстежень суб'єктів господарювання щодо дотримання карантинних вимог
На Вінниччині Держпродспоживслужба здійснила 11837 моніторингових обстежень суб'єктів господарювання щодо дотримання карантинних вимог

На виконання рішень позачергових засідань обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол №7, №8, №10) спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області постійно проводиться активна роз'яснювальна робота та контроль за дотриманням протиепідемічних заходів суб'єктами господарювання з питань профілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19.

В ході роз'яснювальної роботи фахівцями було поширено 4500 пам'яток та 4228 інформаційних листів щодо профілактики коронавірусної інфекції. 

Станом на 27 квітня 2020 року фахівцями міських та районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області (самостійно або комісійно з представниками Національної поліції та органів місцевого самоврядування) проведено 11837 моніторингових обстежень продовольчих магазинів, магазинів побутової хімії, аптек, АЗС та інших об'єктів критичної інфраструктури щодо дотримання обмежувальних заходів та виконання основних  профілактичних та протиепідемічних рекомендацій, в ході яких встановлено, що не всі суб’єкти господарювання сумлінно ставляться до поточної ситуації і вручено 5974 приписи.

Нагадаємо, що у випадках злісного ухиляння від виконання протиепідемічних заходів, інформуються органи Національної поліції для складання адміністративного протоколу. Сума штрафу для фізичних осіб становить від 17 до 34 тисяч гривень, для юридичних - до 170 тисяч гривень. Наразі вже складено 43 протоколи за порушення протиепідемічних профілактичних вимог!

 

 

Записатись
Подати скаргу