Новини

15 Листопад 11:47
На Вінниччині Держпродспоживслужба та керівники закладів освіти обговорили створення комфортних та безпечних умов перебування дітей у школах
На Вінниччині Держпродспоживслужба та керівники закладів освіти обговорили створення комфортних та безпечних умов перебування дітей у школах

14 листопада 2019 року відбулася зустріч спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області з керівниками закладів загальної середньої освіти області на базі Вінницької академії неперервної освіти.

Діалог між представниками Держпродспоживслужби і закладів освіти був жвавим та плідним, адже досвід і проблеми завжди цікаві людям, у яких є бажання і відповідальність створювати для дітей комфортні безпечні умови для перебування в школі.

Мова йшла про дотримання протиепідемічного режиму, враховуючи напружену епідемічну ситуацію в країні. Про обов'язковість проведення щеплень та медичних оглядів. Про дотримання в класах належного температурного режиму для попередження захворювань школярів гострими респіраторними вірусними інфекціями та грипом. Про організацію безпечного харчування, про нові вимоги й стандарти щодо даного питання. Були оговорені основні види порушень вимог санітарного законодавства, які реєструються в шкільних установах та шляхи їх вирішення.

Всі присутні отримали інформаційні матеріали, санітарні правила, накази, рекомендації та пам’ятки щодо організації роботи школи.

 

Записатись
Подати скаргу