Новини

06 Грудень 10:51
Інформація щодо захворювання гострою кишковою інфекцією у м. Вінниця
Інформація щодо захворювання гострою кишковою інфекцією у м. Вінниця

Після відвідування кафе "Бібліотека" у м. Вінниця з діагнозом "Гастроентероколіт" 04.12 - 05.12.19 р. госпіталізовано до лікувальних закладів 6 дорослих осіб.

Стан госпіталізованих середнього ступеню важкості, вони отримують відповідне лікування. Усі хворі обстежені на кишкову групу інфекцій, матеріал для лабораторного дослідження на даний час в роботі.

Спеціалістами Вінницького міського управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області 05.12.2019 р. проведено позапланове інспектування потужностей кафе "Бібліотека", в ході якого лабораторно обстежено 14 працівників кафе на носійство кишкових інфекцій та наявність патогенного стафілококу.

Відібрано для лабораторних досліджень 4 проби готових страв, 1 пробу води питної централізованого водопостачання та 15 змивів з об’єктів внутрішнього середовища закладу. Матеріал в роботі.

За результатами позапланового інспектування потужностей, власника закладу буде притягнуто до адміністративної відповідальності, діяльність закладу тимчасово призупинена.

Проведення протиепідемічних заходів триває. Ситуація перебуває на контролі ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

 

Записатись
Подати скаргу