Новини

01 Жовтня 11:19
Фахівці Держпродспоживслужби зі всієї України обговорили принципи роботи з громадськістю та ЗМІ
Фахівці Держпродспоживслужби зі всієї України обговорили принципи роботи з громадськістю та ЗМІ

Фахівці комунікаційного напряму із всіх територіальних органів Держпродспоживслужби обговорили шляхи підвищення ефективності роботи з громадськістю та ЗМІ.

Відкрив нараду голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа. Звертаючись до присутніх, він наголосив на важливості комунікації з засобами масової інформації задля об’єктивного висвітлення діяльності Служби, робота якої базується на засадах відкритості та прозорості.

Під час зустрічі були проаналізовані кризові ситуації, які виникають під час взаємодії спеціалістів Держпродспоживслужби з журналістами.

Експерт проекту "Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС" з питань комунікації Андрій Безрученко цій темі приділив особливу увагу, він розповів про основні техніки виходу із конфліктних ситуацій та ознайомив присутніх з дієвими інструментами налагодження комунікації з громадськістю та ЗМІ.

Про вимоги до інформаційних матеріалів учасники семінару подискутували із начальником відділу інформаційного наповнення Урядового веб-порталу Любов’ю Нечипоренко. Вона проаналізувала основні помилки, які допускають автори при написанні текстів для розміщення на ресурсах органів виконавчої влади, зокрема й Урядового порталу.

Із начальником Відділу взаємодії з громадськістю та ЗМІ Держпродспоживслужби Маріанною Вторушиною фахівці обговорили принципи роботи структурних підрозділів із взаємодії з громадськістю та ЗМІ, налагодження комунікації та координації роботи, особливості висвітлення діяльності Служби на всіх рівнях.

Головний спеціаліст Відділу взаємодії з громадськістю та ЗМІ Наталія Фролова ознайомила присутніх з основними принципами, завданнями медіа-планування та основними шляхами оптимізації даної роботи.

Окрім того, фахівці Держпродспоживслужби взяли участь в роботі Урядової комунікаційної стратегії "Єдиний голос", в рамках якої зустрілися з колегами із Кабінету Міністрів України та інших центральних органів виконавчої влади.

 

Записатись
Подати скаргу