Новини

15 Квітень 10:05
До уваги суб'єктів господарювання: стартує безкоштовний навчальний курс щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні!
До уваги суб'єктів господарювання: стартує безкоштовний навчальний курс щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні!

Платформа масових відкритих онлайн-курсів "Prometheus" спільно з Міністерством аграрної політики та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розробили навчальний курс "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач".

Цей курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР). 

Курс стане у нагоді усім: представники бізнесу дізнаються, які нові вимоги тепер ставляться перед ними; фахівці державного сектору в харчовій галузі отримають пояснення їхньої рутинної роботи; кожен українець зможе довідатись, як отримати безпечний харчовий продукт.

Протягом курсу ви отримаєте відповідь на наступні запитання:

  • Безпечність чи якість? Що регулює харчове законодавство?
  • Базові знання з НАССР – що необхідно знати перед впровадженням? Програми-передумови.
  • Розуміння та застосування принципів НАССР. Як уникнути типових помилок?
  • Зареєструватися можна за формою, яку ви знайдете за посиланням.

Долучайся та стань обізнаним у питаннях, що стосуються наших щоденних продуктів!

 

Записатись
Подати скаргу