Новини

02 Червень 16:29
Дитяча оздоровча кампанія в області розпочата!
Дитяча оздоровча кампанія в області розпочата!

З метою належного забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя під час оздоровчої кампанії фахівцями Держпродспоживслужби проводяться відповідні заходи державного нагляду (контролю):

  • З 30 травня по 02 червня 2017 року було проведено 159 перевірок роботи закладів відпочинку та оздоровлення. У 40 (25%) закладах виявлені порушення вимог санітарного законодавства. У всіх випадках надані пропозиції та терміни щодо усунення виявлених порушень;
  • З метою надання методичної допомоги фахівцями Головного управління проводиться об'їзд закладів оздоровлення та відпочинку, за тиждень перевірено 13 закладів. Ступінь готовності дитячих оздоровниць до роботи становить від 90 до 100%.

За оперативними даними регіонів станом на 2 червня в області працює 248 таборів з денним перебуванням дітей (пришкільні табори), табір відпочинку «Оаза» на базі костелу с. Вербовець, Мур-Куриловецького району. З 03 червня приймають на оздоровлення школярів оздоровчий табір «Колос» м. Вінниця та оздоровчий табір «Ювілейний» у Гайсинському районі. Зазначені заклади вже отримали акти прийомки.

Питання здійснення державного нагляду за підготовкою до роботи закладів відпочинку та оздоровлення знаходяться під контролем Держпродспоживслужби області.

 

Записатись
Подати скаргу