Новини

14 Травень 12:28
Держпродспоживслужба та Національна поліція обговорили превентивні заходи у період послаблення карантинних обмежень
Держпродспоживслужба та Національна поліція України обговорили превентивні заходи у період послаблення карантинних обмежень

Сьогодні, 14 травня 2020 року, на базі Головного управління Національної поліції у Вінницькій області відбулась селекторна онлайн-нарада щодо дотримання протиепідемічних заходів у період послаблення карантинних обмежень.

У нараді взяли участь: начальник ГУНП Юрій Педос; заступники начальника ГУНП Руслан Мороз, Ігор Мандрикович; начальник Управління патрульної поліції у Вінницькій області Редван Усеінов; начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук; начальник КП Вінницької міської ради "Муніципальна варта" Віталій Чигур.

Під час селекторної наради були розглянуті питання щодо дотримання превентивних заходів у період послаблення карантинних обмежень та забезпечення дотримання чинного законодавства у публічних місцях області, зокрема, на ринках, в торговельних мережах, в закладах громадського харчування та в розважальних закладах.

З 15 травня на території міста та області розпочнуть роботу рейдові групи з числа фахівців Держпродспоживслужби, поліції та муніципальної варти, які перевірятимуть дотримання введених тимчасових вимог щодо карантинних обмежень підприємцями, які у зв’язку з послабленням карантину відновили свою роботу.

Начальник ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук зазначив, що люди мають з розумінням поставитись до важливості дотримання санітарно-епідеміологічних заходів та розуміти наслідки їх порушення.

Нагадаємо, що фахівці ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області самостійно або спільно з представниками Національної поліції проводять моніторингові обстеження дотримання обмежувальних заходів на діючих об’єктах, наразі вже проведено близько 15000 перевірок. 

Сподіваємось, що і надалі співпраця буде такою ж ефективною у боротьбі з поширенням коронавірусної інфекції на території області. 

 

 

Записатись
Подати скаргу