Новини

15 Жовтня 09:41
Держпродспоживслужба підбила підсумки роботи за 9 місяців
Держпродспоживслужба підбила підсумки роботи за 9 місяців

11 жовтня 2019 року відбулася колегія "Про підсумки роботи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за 9 місяців 2019 року та завдання на IV квартал 2019 року".

Засідання відбулося за участю заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького, Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи, першого заступника Голови Андрія Жука, заступників Голови - Анни Андрущак та Ольги Шевченко, керівників профільних структурних підрозділів Держпродспоживслужби, начальників головних управлінь Держпродспоживслужби в областях та м. Києві, директорів державних науково-дослідних контрольних інститутів, ДП "Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин".

Під час колегії було підбито підсумки роботи Держпродспоживслужби за низкою напрямків. Зокрема, були розглянуті результати діяльності у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення за звітний період, проаналізовані проблемні питання в реалізації державної політики в сферах карантину, захисту рослин, насінництва та розсадництва, охорони прав на сорти рослин та ГМО у відкритих, а також виконання плану заходів державного контролю (нагляду) у галузі безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та шляхи удосконалення роботи в частині виявлення та вилучення з обігу небезпечних та фальсифікованих харчових продуктів.

Окремо члени колегії приділили увагу стану впровадження на території України Єдиного державного реєстру ветеринарних документів та проведенню ідентифікації та реєстрації тварин.

Під час колегії представники Держпродспоживслужби мали змогу поспілкуватися із заступником Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарасом Висоцьким та отримати відповіді на свої питання від керівництва Служби.

 

Записатись
Подати скаргу