Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії

Про управління

 

Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії є самостійним структурним підрозділом Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

Структурними підрозділами Управління є:

  • Відділ безпечності харчових продуктів;
  • Відділ державного контролю;
  • Відділ організації протиепізоотичної роботи. 

 

Основними завданнями Управління є:

  1. Забезпечення реалізації державної політики у галузі ветеринарної медицини, сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, ідентифікації та реєстрації тварин;
  2. Здійснення відповідно до закону державного ветеринарно-санітарного контролю, державного нагляду (контролю) за здоров’ям та благополуччям тварин, безпечністю та окремими показниками якості харчових продуктів, неїстівних продуктів тваринного походження, репродуктивним матеріалом, племінною справою у тваринництві, біологічними продуктами, патологічним матеріалом, ветеринарними препаратами, субстанціями, кормовими добавками, преміксами, кормами та іншими об’єктами санітарних заходів, застосуванням санітарних та ветеринарно-санітарних заходів щодо охорони в межах компетенції території України від проникнення хвороб тварин з території інших держав або карантинних зон.

 

Записатись
Подати скаргу